Bendruomenių įtinklinimo konkursas  Žlibinų bendruomenė  nuo 2020 m. balandžio mėnesio iki 2020 m. spalio mėnesio, dalyvauja bendruomenių įtinklinimo projektų konkurse, pavadinimu „Laikas keistis“.

Vizualiai ir funkcionaliai atnaujinome svetainę. Atnaujintas turinio valdymo sistemos branduolys iki dabartinės versijos (5.5.1), taip pat atnaujinti visi svetainėje esantys moduliai, tai turi svarbos svetainės darbui ir saugumui. Integravome socialinių tinklų funkcionalumą, kad įrašais būtu patogu dalintis, kas tuo pačiu suteiktų galimybę bendruomenės svetainėje skelbiamai informacijai pasiekti daugiau lankytojų, bei skatintų naujus lankytojus prisijungti į bendruomenės veiklą. Svetainėje pridėjome naujus vizualinius elementus, atspindinčius bendruomenę ir jos narius ( Svetainės viršutinėje dalyje atvaizduojamos bendruomenės narių nuotraukos), kad svetainė atrodytu vizualiai patrauklesnė ir modernesnė nuotraukos dinamiškai keičiasi.
Pagerinome vartotojų patirtį naudojantis svetaine, kad vartotojams būtu lengviau ieškoti, atrasti ir pasiekti informaciją:

  • Pagerinome vartotojo sąsają – išryškinome tinklapio navigavimo elementus (meniu punktai, nuorodos, puslapiavimo elementai).
  • Sukurtas atskiras galerijų puslapis, patogesniam nuotraukų atvaizdavimui.
  • Pakeistas puslapių (Istorija, 2% parama) atvaizdavimas geriau išnaudojant erdvę ekrane, bei pagerinant skaitomumą.
  • Sutvarkytas publikuojamų įrašų eiliškumas. Nauji arba atnaujinti įrašai dabar chronologiškai rodomi viršuje.  
  • Ties skelbiamu įrašu atvaizduojamas įrašo autorius.
  • Sutvarkėme ir atvaizdavome naujienų puslapiavimą, dabar patogiau atrasti senesnius įrašus.

Sutvarkytas, straipsnių eiliškumas ir puslapiavimo atvaizdavimas. Rodomas įrašo autorius, bei kada įrašas paskelbtas ar atnaujintas tekstas.

Projekto vadovas Inga Bumblauskaitė